Aloitteleva korttiaskartelija, joka haluaa tallentaa blogiinsa muistoiksi luovuutensa purkaukset.


lauantai 4. kesäkuuta 2016

Valmistujaiskortteja sekä Art Impressions-innostusta

Timpuriksi valmistuneelle sukulaispojalle onnittelukortti Technique tuesdayn leimasimella. Leimasin harmaalle kartongille VersaMarkilla työkaluja ja vasaran mustalla Mementolla valkoiselle kartongille. Miesten kortit ovat vähän ongelmallisia minulle, mutta eiköhän tästä ihan kiva silti tullut.  


Pari luokkatoveriani valmistui ja tein heille kortit. Tässä on toinen Magnolia-leimasimeni josta olikin jo aiemmin puhetta. Kakku on Lawn Fawnin leimasimilla koottu ja Onnittelut teksti on Finnstamperin. Ensimmäisen kortin väritykseen käytin puuvärejä ja toiseen korttiin Promarkereja. Miksi kukaan ei ole kertonut minulle, kuinka ihania kyniä ne ovat leimakuvien värittämiseen? :) Onneksi minulta löytyi niitä aika kattava valikoima.


Alempi kortti on leikattu Silhouette Cameolla.


Ihastuin tähän Art Impressionin leimasimeen. Aiemmin en ole uskaltanut ostaa kyseisen valmistajan leimoja, koska en ole varma riittääkö korttieni saajilla huumorintajua AI:n ronskiin huumoriin. Tämä leimasin kuitenkin sulatti sydämeni ja löysinkin muutaman muun, jonka voisin vielä jossain vaiheessa ostaa.

Näihinkin kortteihin on käytetty Silhouette Cameota ja väritykseen Promarkereita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti